Kako lahko izboljšate poslovanje vašega frizerskega ali lepotnega salona z moderno mobilno blagajno

Mobilna davčna blagajna in frizerski saloni

Zakaj bi vsak frizerski salon moral resno razmisliti o nakupu t.i. mobilne davčne blagajne? Najprej se zavedimo dejstva, da tehnologija z nezadržno hitrostjo vstopa v vsak del našega vsakdana, od nas samih pa je odvisno, kako jo bomo uporabili - ali za olajšanje vsakdanjih težav ali pa jo bomo videvali še naprej kot neko potrebno zlo zaradi takšnih ali drugačnih razlogov.

Tehnologija ni neka strašna stvar, ki nas poskuša ugonobiti - je le orodje za lažje doseganje naših ciljev. Če pa želimo doseči te cilje, moramo ta orodja tudi poznati in jih znati uporabljati.

Odoo • Image and Text


 Razlogov za uporabo mobilne davčne blagajne je nedvomno več, od zakonske določitve do modernizacije vašega posla in lahkotnosti uporabe. Če se še vedno odločate, če je mobilna blagajna smiseln dodatek k vašemu že obstoječemu poslu, smo za vas med vsemi razlogi izpostavili najbolj zanimive in sicer:

1. Stranka je kralj - dajte jim izkušnjo, vredno kralja!

Vaša stranka si zasluži, da jo obravnavate kot kralja. V to kraljevsko izkušnjo zagotovo spada udobna uporabniška izkušnja, od vhoda v salon do plačila za opravljeno storitev. Tega ne bo mogoče izpeljati, če bodo stranke morale opravljati dodatno delo kot vstati, oditi do pulta, naročiti itn. Preveč korakov pri še tako preprostem opravilu zna zmesti vašo stranko in se zato ne bo počutila dobro ali pa celo zdolgočaseno, nejevoljno.

Z mobilno davčno blagajno lahko stranka preprosto plača iz sedeža brez nepotrebnega dela, tako da se na koncu samo vstane in zahvali za dobro opravljeno delo. Majhne stvari se na koncu dneva lahko izkažejo za zelo koristne, sploh za tiste nabito polne ure, kjer je vsaka sekunda odločilna pri zadovoljstvu vaših strank in dobro opravljenem delu.

2. Izstopajte iz povprečja, ponudite ljudem nekaj novega!

V današnjih hitrih časih je potrebno vedno biti na preži za novimi praksami, iskati nove načine interakcije z našimi strankami, jim ponuditi nova doživetja in izboljšati dosedanjo uporabniško izkušnjo.

Med izboljšano izkušnjo spada še dodatna ponudba premium izdelkov za nego las in kože, ki bodo vašemu salonu pomemben dodaten vir prihodkov. Skozi te izdelke si širite dober glas, povečujete zaupanje strank in potencialno pridobivate nove stranke s priporočili že obstoječih. H komu bi se raje vrnili ali pristopili kot nova stranka: k frizerju, ki vam je zraven profesionalne nege las priporočal še dober preparat za vaše občutljivo lasišče ali k frizerju, ki vam je uredil pričesko, vendar vam ni ničesar svetoval ali priporočil za nadaljno nego las?

Dajte presenetiti stranko - medtem, ko ji urejate pričesko ali čaka v vrsti, ji ponudite mobilni telefon ali tablični računalnik s ponudbo novih produktov, vmes ji hkrati poračunate opravljeno delo in dostavite želen izdelek. Hitro in preprosto, z najmanjšim naporom - vaša stranka se bo počutila dobro, inovativna ponudba pa jo zna kaj hitro prepričati v še kakšen dodaten nakup.

3. Pokažite vašo modernost skozi dejanja in ne skozi besede!

Ste v koraku s časom? Dajte to pokazati skozi dejanja in ne besede. Če ste že prisotni na socialnih omrežjih, imate urejeno spletno stran in ste v stiku z modernimi tehnologijami, dajte vključiti sodobno tehnologijo tudi tja, kjer jo boste še najbolj potrebovali - v davčno blagajno.

Blagajna v naslednjih letih ne bo več sestavljena iz podajalnika denarja, registrske blagajne in še katere naprave - mobilna davčna blagajna je danes lahko vaš mobilni telefon, tablični računalnik, vseh oblik in velikosti. Prednosti mobilne davčne blagajne so ravno udobno poslovanje, kjer neopazno preklapljate med osebno in poslovno rabo, hitra in enostavna uporaba ter prenosljivost. Razlike med dobrimi in najboljšimi saloni se bodo kazale v najmanjših detajlih kot so hitrost, postrežba, nemotena izkušnja uporabnika ter zanesljivost pri opravljenem delu. S takšnimi in drugačnimi rešitvami si lahko zagotovite, da o vas ne bodo govorili kot samo o dobrem salonu temveč kot enemu izmed najboljših.