Odlična rešitev za lokale in restavracije s teraso

Davčna blagajna in daljinsko naročanje

Daljinsko naročanje je omogočeno preko Android telefona ali tabličnega računalnika in pošilja naročila ali na centralno pos blagajno ali na printerček. Naročila pa se lahko  poljubno pošiljajo na točilni pult ali pa v kuhinjo. Daljinsko naročanje je priročna rešitev prilagojena vašemu poslovanju!

PREDNOSTI DALJINSKEGA NAROČANJA:

1. POVIŠAJTE PRIHODKE

2. POVEČAJTE UČINKOVITOST ZAPOSLENIH

3. ZVIŠAJTE ZADOVOLJSTVO STRANK

4. PRIVARČUJTE S ČASOM

5. VEČJI DOBIČEK

6. ZADOVOLJSTVO STRANK

Gostinski lokali vseh velikosti z uporabo našega daljinskega naročanja imajo veliko prednost! Z daljinskim naročanjem povečate učinkovitost  zaposlenih in vidno zvišate zadovoljstvo strank (včasih celo z nasmeškom!). Omogočanje plačila in tiska ob mizi, znižuje varnostne skrbi kartičnega plačevanja. Vsesplošno bolj učinkoviti delovni procesi pripomorejo k bolj zdravemu delovnemu okolju, hkrati pa tudi uspešnosti podjetja. 

Daljinsko naročanje pride prav še posebej takrat, kadar imamo ločene zaposlene za vsako funkcijo. GASTRO Daljinsko naročanje še posebej pride prav pri gostilnah s terasami. Za gastronomsko verzijo blagajn je to npr. natakar - postrežba in šankist. Zaposleni se lahko posvetijo in ostanejo s strankami ali gosti. Hkrati lahko izdajajo račune.

Takšen način poslovanja ima veliko prednosti. Te prednosti primorajo k temu, da se nakup daljinskega naročanja že kar hitro poplača.

TRONpos DALJINSKO NAROČANJE

Zakaj izbrati TRONpos iz vodilnega IT podjetja Comtron

Pri uporabi TRONpos daljinskega naročanja vam je na voljo TRONpos podpora, ki je del podjetja Comtron d.o.o. V podjetju se zavedamo pomena zadovoljstva naših strank, saj skozi naše zanesljive rešitve pridobivamo vedno večje zaupanje. TRONpos daljinsko naročanje je zasnovano tako, da deluje hitro in brezhibno. Naš program orderman za Android je prilagodljiv , fleksibilen, uporabniku prijazen in ustvarjen po dobrih praksah grafične priročnosti. V Sloveniji je TRONpos en izmed vodilnih blagajniških sistemov na trgu.